Vásárlási feltételek

2013-03-17 18:33:17 | Portál

 

Általános szerződési és felhasználási feltételek

 

Amennyiben Weboldalunk vásárlója vagy felhasználója szeretnél lenni, kérlek olvasd át figyelmesen az Általános szerződési feltételeket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásunkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz és magadra nézve kötelező érvényűnek tekinted.

Ez a szerződés kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbi visszakeresésre nincs lehetőség, magatartási kódexre nem utal.

 

Kérlek, itt ne add fel! Ezen a felületen néhány, a honlap üzemeltetéséhez elengedhetetlen információt közzé kell tennünk, közös érdekünk, hogy ezen átrágd magad….…..   úgyhogy légy szíves!

 

A webáruház működésével, megrendelési, szállítási folyamataival kapcsolatos kérdésekben a megadott elérhetőségeken, lehetőség szerint folyamatosan a rendelkezésedre állunk.

 

Üzemeltetői adatok:

ÁG-PE’95 Betéti Társaság

3529 Miskolc Vezér u.7

Adószám    21303889-1-05

Cégjegyzékszám:  0506005739 BAZ megyei Cégbíróság

www.sutimania.com

sutimania.bolt@gmail.com

tel: +36302992664

 

Weboldalunkon otthon készített sütik, torták díszítéséhez találsz alapanyagot, cukor-, marcipán-, és csokoládé díszeket, eszközöket és csomagolóanyagokat.

A termékeket kizárólag on-line értékesítjük és postai úton juttatjuk el Hozzád.

A megadott árak bruttó árak, mint az adószámunkból is láthatod 2013 évre az alanyi adómentességet választottuk. 

A csomag eljuttatásáért és a csomagolásért külön díjat számítunk fel, ennek összegét – mivel értelemszerűen függ attól, hogy mit rendelsz - minden esetben előre közöljük a megrendelésed visszaigazolásával egyidejűleg.

Szívesen adunk bármilyen információt telefonon, de arra kérünk, megrendelésedet, minden esetben, a web-oldalon keresztül küldd el. A beérkezett megrendeléseket folyamatosan dolgozzuk fel, e-mail címedre visszaigazolást küldünk. A megrendeléseket átlagosan egy héten belül teljesítjük.

A web-oldalon megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól és bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására

részben vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag akkor kerülhet sor, ha ezt Veled előzetesen egyeztettük.

 

Ne ijedj meg! Alapvetően az a célunk, hogy mindent, amit megrendeltél a lehető legjobb minőségben és legrövidebb határidővel megküldjünk Neked. Ugyanakkor vannak olyan kötelező elemei egy szerződésnek, amelyeket önvédelemből mi is alkalmazunk………

 

Rendelés menete:

1.     megvásárolni kívánt termékeket helyezd a kosárba

2.     válaszd ki a fizetési módot

készpénzes fizetés – postai csomag utánvéttel vagy előre fizetés átutalással.

 

Őszintén! El tudod fogadni, hogy a termék szállításáért többet fizessél, mint magáért a termékért? Mi csak nehezen, ezért két alt alternatívát kínálunk:

a/. klasszikus: akkor fizetsz, amikor átveszed a  csomagot, a posta kezeli a  pénzedet (szállítja, őrzi stb.) – ez költséges szolgáltatás  v a g y

b/. előre átutalod az e-mailben visszaigazolt összeget, ekkor ajánlott küldeményként, lényegesen kedvezőbb áron adjuk fel a termékeket

        

3.     értelemszerűen töltsd ki a számlázási adatok és szállítási adatok rovatokat

 

Kérünk, pontosan add meg az adataidat, hiszen ettől is függ, hogy időben megkapod-e a küldeményünket. Ne felejtsd el közölni az e-mail címedet!

 

4.     használd a megjegyzés rovatot személyes közleményekre

 

pl. közöld a telefonszámodat és az e-mail címedet  J

 

Megrendelés fogadása, visszaigazolása:

Megrendelésedet e-mailben fogjuk visszaigazolni, az általad megrendelt termékek, a csomagolás és a postázás költségeinek részletes felsorolásával.

Amennyiben az előre utalást választottad, mint fizetési módot, kérjük csak a visszaigazolást követően utalj.

 

Termék átvétele:

A csomag a megrendelt termékeken felül, természetesen tartalmazza a számlázási adatoknak megfelelően kiállított számlát. Akár utánvéttel veszed át a csomagot, akár előre fizettél, kérünk, alaposan nézd meg, ha sérült a csomag azt jelezd az átvétel helyén a postai alkalmazottnak, együtt bontsátok fel és rögzítsétek, amit tapasztaltok.

 

Igyekszünk a lehető leggondosabban csomagolni a termékeket, de néha előfordulhat, hogy ennek ellenére valami eltörik, elgörbül, szétszóródik a szállítás során.

 

Amennyiben utánvéttel szeretnéd átvenni a csomagot, arra kérünk, csak akkor rendeld meg a termékeket, ha a csomag átvételekor ki tudod fizetni a díját, át nem vett csomagok esetén újraküldésre csak akkor van lehetőség, ha az összes felmerült költséget előre kifizeted.

 

Szigorúan hangzik, de gondolj bele, mennyi felesleges költségekkel jár egy csomag oda-vissza utaztatása……inkább okosabban költenénk el azt a pénzt

 

Vállaljuk, hogy az általunk forgalmazott termékek a vonatkozó előírásoknak megfelelnek. A termékek csomagolása az adott termékre sajátosan vonatkozó, kötelező tájékoztató adatokat teljes körűen tartalmazza.

 

Az elállás joga 17/1999 (II.5) Korm.rend.

Jogod van meggondolni magad és a megrendelésedet visszamondani, mind addig, amíg a csomag belső csomagolását nem bontottad fel, de legkésőbb a csomag kézhezvételét követő 8 munkanapon belül. Kérjük ezt írásban tedd.

Mivel a termékek nagyrészt élelmiszer-jellegű, „ehető”dekorációk így érthető, hogy amennyiben az átlátszó belső burkot is felbontottad, élelmiszer-biztonsági okokból már nem áll módunkban visszavenni az árut.

Amennyiben előre fizettél és a csomag elküldése előtt jelezted, hogy nem kéred a termékeket, természetesen 30 napon belül visszautaljuk a pénzedet. Abban az esetben, ha nem jelezted, de nem vetted át – akkor a postaköltséget levonva utaljuk vissza a pénzt, ha utánvéttel vetted volna át, akkor értelemszerűen ugye nem vetted át, de ha átvetted életbe lép a szabály, hogy a belső csomagolást ne bontsd fel, küldd vissza és mi visszatérítjük a termék árát. A termék visszaküldésének a költsége Téged terhel, portósan visszaküldött terméket nem áll módunkban átvenni.

 

Remélem, nem kavarodtunk menthetetlenül bele a magyarázatba.

 

A web-áruház használata során megadott személyes adataidat (lakcímed, e-mail címed, telefonszámod) bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik fél részére kivéve, ha ehhez az áru kézbesítése érdekében hozzájárulsz.

 

Na jó, a címedet mindenképpen meg kell jelölnünk a postacsomagon…..…

 

A www.sutimania.com web-áruház oldalainak böngészésével, megrendelésed rögzítésével elfogadod az általános szerződési feltételeket és az adatkezelés alapelveit.